Keresse a Tesco szolgáltatásait a Facebookon is!
Tesco.hu > Szolgáltatások > Vásárlókártya > 50% kedvezmény
Hitelek
Vásárlókártya
Folyószámla és
Asszisztencia
Utazás
Tesco Biztosítás
Utalvány és
Szállítói faktoring

Tesco Vásárlókártyával minden csokoládé és alkoholos ital árából 50%-ot visszatérítünk!2

20141116

Csatlakozzon Ön is Tesco Vásárlókártyásainkhoz, és 2014. november 16. és 2014. december 15. között

MINDEN CSOKOLÁDÉ ÉS ALKOHOLOS ITAL 50%-ot VISSZATÉRÍTÜNK!2

Amennyiben Tesco Vásárlókártyával fizet bármely Tesco Áruházban 2014. november 16. és december 15. között, minden pékárú, szalámi és felvágott árából 50%-ot visszatérítünk.2 

2A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Tesco Hitelkártya mellett Clubcard kártyáját is átadja a pénztárosnak.

2 Az akció ideje alatt a kedvezményként visszatéríthető összeg maximális érétke 2000 Ft, melyet a Bank a hitelkártyán utólag bocsát rendelkezésre.


 

1THM: 40,1% - 47,3%

  

1Az itt közzétett THM az újonnan igényelt és már meglévő Vásárlókártyákra egyaránt, 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénz felvét után fizetendő kamat nem. A készpénz felvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke az Ön jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.
A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Az alkalmazott éves díj terhelési módszere a 2012. április 1-től: - a hitelkártya éves kártyadíja 0 Ft. Amennyiben a hitelkártya aktiválásától, illetve a hitelkártya aktiválás évfordulójától (Első vásárlási tranzakció”-s Vásárlókártya esetén - a második évtől kezdődően - a „Első vásárlási tranzakció” évfordulójától) számított harmadik teljes naptári hónap utolsó napján a rendelkezésére álló hitelkeretének teljes kihasználtsága (tranzakciók összege, beterhelt kamatok, díjak, egyéb költségek) eléri a 70%-ot, az éves díj továbbra is 0 Ft. Ellenkező esetben a 2012.03.31-ig hatályos éves díj (5100 Ft) beterhelésre kerül. A hitelkeret kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (beterhelt kamatok, díjak és egyéb költségek) kiterjed.

A Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) A Tesco Global Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) a Budapest Bank Zrt. Pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

 

2 Az édességek és alkoholok után járó kedvezményt a Bank nyújtja és a Tesco Vásárlókártya birtokosoknak a hitelkártya számlán utólag bocsátja rendelkezésre 2014. december 31-ig. A kedvezmény csak a Tesco áruházakban személyes vásárlás esetén érhető el, online bevásárlás esetén nem. Az akció ideje alatt adható 50%-os kedvezmény maximális összege 2000 Ft. A promóciókban részt vevő termékek részletes meghatározása a Tesco honlapján (www.tescoszolgaltatasok.hu) található meg. A vásárlások után járó kedvezmények rendelkezésre bocsátásának feltétele, hogy a kedvezmény rendelkezésre bocsátáskor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen, illetve a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került. Az akcióról, részvételi feltételekről és a kedvezmény igénybevételéről további részletek (kizárások, korlátozások stb.) a Bank mindenkor hatályos - hitelkártyákhoz kapcsolódó - Kedvezmény Szabályzatában találhatóak meg, amely elérhető a Bank fiókjaiban, a Bank honlapján (www.budapestbank.hu) valamint a Tesco honlapján (www.tescoszolgaltatasok.hu) találhatóak meg.